En İyi Sağlık Sigortası Şirketi Hangisi?

blog-image

20'den fazla sigorta şirketi arasında “en iyi sağlık sigortası şirketini” seçebilmek ve ihtiyaçlarınız ile örtüşen bir poliçe satın alabilmek için karşılaştırma yapmanız gerekir. En iyi özel sağlık sigortası şirketlerini tek bir ekranda fiyatları ile birlikte karşılaştırmak için aşağıdaki soru formunu doldurarak teklif alabilirsiniz. Böylelikle ihtiyacınıza ve bütçenize en uygun “en iyi sağlık sigortası şirketi” seçimini hızlıca yapabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası tekliflerine hemen ulaşın!

Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinin fiyatlarını tek bir ekranda karşılaştırın!

Türkiye'deki Sağlık Sigortası Şirketlerinin Listesi

Ülkemizde Özel Sağlık Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yapan pek çok sigorta şirketi vardır. Bunlardan en popüler ve tercih edilenlerden bazılarını aşağıdaki tabloda görebilirsiniz. 

Türkiye'deki Sağlık Sigortası Şirketler
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yapan Sigorta Şirketleri Özel Sağlık Sigortası Yapan Sigorta Şirketleri
Allianz Sigorta TSS Allianz Sigorta ÖSS
Anadolu Sigorta TSS Anadolu Sigorta ÖSS
Axa Sigorta TSS Acıbadem Sigorta ÖSS
Türkiye Sigorta TSS Mapfre Sigorta ÖSS
Tablo tarihi: 06.05.2024 - Türkiye'de özel sağlık sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası yapan sigorta şirketlerinin listesi. Güncel ve detaylı bilgi için lütfen bir sigorta danışmanı ile konuyu inceleyin.

Özel Sağlık Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası arasında bir seçim yapabilmek için her iki sigorta ürünün de neleri kapsadığını detaylıca bilmek gerekir. Aşağıdaki linklere tıklayarak konuya ait pek çok detaya ulaşabilir ve tercih sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?  Özel Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?

Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinin fiyatlarını görmek için teklif alın!

En İyi Sağlık Sigortası Acenteleri

Sağlık sigortası acenteleri veya brokerler, sağlık sigortası poliçelerini kişilere ulaştıran aracı kurumlardır. Bir acente sigorta şirketini temsil ederken, bir broker birden fazla sigorta şirketiyle çalışır ve sigorta şirketleri karşısında müşterisini temsil eder.

Alanında uzman bir sigorta aracı kurumu ile çalışmak, paranızı en iyi şekilde değerlendirmeniz için önemli bir tercihtir. En iyi sağlık sigortası şirketi arayışı içindeyken, sigorta aracı kurumunuz size tarafsız bir şekilde tavsiyede bulunacaktır.

Tamamlayıcı sağlık sigortası şirketleri arasında tercih yapmak sandığınız kadar zor bir iş değil! Aşağıda yer alan “Hemen Teklif Al” butonuna tıklayın ve sigorta şirketlerini karşılaştırmalı olarak görüntüleyin.

15 sigorta şirketinin sağlık sigortası ürünlerinin kapsamını ve fiyatlarını görmek için teklif alın!

En İyi Sağlık Sigortası Şirketi Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Sağlık sigortası hakkında yorumlar okumak veya yakın çevrenizden tavsiye almak sizde bir fikir oluşturabilir. Ancak en iyi sağlık sigortası şirketini bulabilmek için alanında uzmanlaşmış bir acente ile çalışmak her zaman daha doğru bir karar olacaktır. ” Özel sağlık sigortası hangisi iyi?” sorusunun yanıtı için 0216 368 45 45 no'lu hattan bize ulaşabilir veya iletişim formunu doldurarak sizi aramamızı talep edebilirsiniz.

Ücretsiz sigorta danışmanlığı hizmetimizden hemen yararlanmak için teklif alın, kolayca sigortalanın!

Teminat Kapsamı, Limit ve Katılım Payı Oranı

Özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yapan sigorta şirketlerinin tekliflerinde teminat kapsamı, teminat limitleri ve katılım payı oranı dikkatle incelenmelidir. Çünkü 1 yıl boyunca hastane masraflarınız poliçenizde belirtilmiş olan limit ve katılım payı oranı kadar karşılanacaktır. Uzman sigorta danışmanlarımız sizin sağlık ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre en iyi sigorta şirketinin teklifini size sunacaktır. En iyi özel sağlık sigortası şirketini bulmak için aşağıdaki “Hemen Teklif Al” butonuna tıklayabilirsiniz.

Sizin için en iyi olan sigorta şirketini gelin birlikte bulup, değerlendirelim!

Anlaşmalı Hastaneler

Sağlık sigortası şirketlerinin anlaşmalı olduğu özel hastaneler vardır. Sağlık sigortası poliçesi ile ücretsiz sağlık hizmeti almak istiyorsanız, anlaşmalı hastanelerden birine gitmek zorundasınız.

Özel sağlık veya tamamlayıcı sağlık sigortanızı hiçbir ücret ödemeden özel hastanelerde kullanabilmeniz için anlaşmalı hastaneler listesini kontrol edin. Güncel anlaşmalı hastaneler listesine buradan ulaşabilirsiniz. Unutmayın; en iyi sağlık sigortası şirketi, anlaşmalı hastaneler listesinde birçok seçeneği bulundurandır.

Hasar Ödeme Oranı

Hasar ödeme oranı; sigorta şirketlerinin sigortalılarına karşı maddi yükümlülüklerini yerine getirip getirmediğinin göstergesidir. En iyi sigorta acentesi ya da sağlık sigortası şirketi tercihi yapmadan önce, sigorta danışmanınıza hasar ödeme oranı yüksek olan sigorta şirketlerini sorabilirsiniz. Çünkü hasar ödeme oranı, sağlık sigortası poliçesini en verimli şekilde kullanabilmeniz için önemli bir kriterdir.

Hasar-Prim Oranı

Hasar-Prim Oranı; sigorta şirketinin sigortalıdan kazandığı prim ile sigortalıya bir yıl boyunca hasarından dolayı ödediği tazminatın orantısı alınarak hesaplanır. Hesaplanan bu orana göre sigorta şirketinin sigortalılarına bir yıl içinde ne kadar tazminat ödediğinin yüzdesi belirlenir.

Hasar Ödeme Prosedürleri

Hasar ödeme prosedürleri her sağlık sigortası şirketine göre değişiklik gösterir. Tercih edeceğiniz özel sigorta şirketlerine göre hasar talebi ve hasar ödeme süreci farklıdır. Sağlık Sigortası şirketlerinin hasar ödeme prosedürlerini incelerken en zahmetsiz olanı tercih etme konusuna dikkat etmelisiniz. 

Hasar Talebine Geri Dönüş Süresi

Sağlık sigortası şirketinin anlaşmalı hastanelerinden birine gittiğinizde, hastanedeki banko görevlisi sigorta şirketinden provizyon onayı isteyecektir. Eğer sigorta şirketi provizyon talebine geç dönüş yapıyorsa veya hemen onay veremiyorsa bu durum size zaman kaybettirir.

Hasarsızlık İndirimi

Eğer bir önceki yıl hiçbir hasar talebinde bulunmadıysanız tüm sigorta şirketleri sizi ödüllendirir. Bu ödüle “Hasarsızlık İndirimi” denir ve hasarsız geçen her yıl indirim oranınız da artar. Bu oran her sigorta şirketine göre değişiklik göstermektedir.

İş Hacmi

İş hacmi; sigorta şirketi tarafından satılan toplam poliçe adedini ve toplanan primi gösterir. Yüksek iş hacmine sahip olan bir sağlık sigortası şirketi güvenilirdir ve piyasada da yeri büyüktür. Çünkü yüksek iş hacmi, güvenilirliğin de yüksek olduğunu gösterir.

"Hangi sigorta daha iyi?" sorusunun birden fazla yanıtı olabilir. Sağlık sigortası şirketi tercihi yapmadan önce; sağlık sigortası yapan şirketler hakkında bilgi sahibi olmanız önemlidir. Sağlık sigortası yapan sigorta şirketleri ve en iyi özel sağlık sigortası firmaları hakkında bilgiye Sigorta Şirketleri rehberinden ulaşabilirsiniz.

Sağlıkla kalın.

Yayımlanma Tarihi: 23 Ekim 2017 Pazartesi

Güncellenme Tarihi: 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Bu makale size yardımcı oldu mu?

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Geri bildiriminiz bizim için önemli. Size daha iyi bir deneyim sunmamız için lütfen görüşlerinizi yazınız.

Bunlar da ilgilinizi çekebilir

7 Önemli Sağlık Sigortası Terimi

7 Önemli Sağlık Sigortası Terimi

Sağlık sigortası teklifi veya poliçesi okurken en çok karşılaşacağınız sağlık sigortası...
Sigorta
3 Kasım, Cuma
Tümünü oku
Doğum Sigortası Nedir?

Doğum Sigortası Nedir?

Yakın zamanda hamilelik planlıyor ve gebelik rutin kontrolleri ile doğum masraflarını ka...
Sigorta
19 Ekim, Perşembe
Tümünü oku
En İyi Sağlık Sigortası Nasıl Seçilir? En Doğru ve En Kısa Yol

En İyi Sağlık Sigortası Nasıl Seçilir? En Doğru ve En Kısa Yol

Türkiye'de sağlık sigortası yapan şirketlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Sağl...
Sigorta
2 Kasım, Perşembe
Tümünü oku

Tüm sağlık sigortası tekliflerini karşılaştırın

İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun sağlık sigortasını kolayca bulun.

Listele
write-us-icon

Bize yazın

Danışmanlarımızla yazışın, uzman desteğimizden yararlanın.

tamamlayicisaglik@gencsigorta.com
urgent-icon

Acil mi? Bizi arayın

Çalışma saatlerimiz hafta içi 09:00 - 18:00

(0216) 368 45 45
call-icon

Sizi arayalım

Numaranızı bırakın uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizi arasın.

Numaranızı bırakın