60 Yaş Üstü Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

blog-image

Nüfus artış hızı ve insan ömrünün uzaması gibi birçok faktör SGK üzerindeki yükü artırmakta ve sağlık hizmetlerinde aksamalara sebep olmaktadır. Bu aksamaların önüne geçmek, özellikle ileri yaşlarda hızlı ve kaliteli bir sağlık hizmeti almanın yolu “60 yaş üstü tamamlayıcı sağlık sigortası” yaptırmaktır.

"Kaç yaşına kadar tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabiliriz?" sorusunun cevabını öğrenmek ve fiyatları karşılaştırmak için aşağıdaki soru formunu doldurarak hemen teklif alabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası tekliflerine hemen ulaşın!

Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinin fiyatlarını tek bir ekranda karşılaştırın!

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Yaş Sınırı

Sigorta şirketleri, tamamlayıcı sağlık sigortası ve özel sağlık sigortası yaptırmak isteyen kişiler için yaş sınırı koyar. 0'dan 80 yaşa kadar tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak mümkündür ancak bu durum sigorta şirketine göre farklılık göstermektedir. 

Tamamlayıcı sağlık sigortası yaş sınırını gruplandırmak gerekirse; 

  • 0-55 yaş: Tüm sigorta şirketlerinden sağlık sigortası yaptırabilirsiniz.
  • 55 yaş üstü tamamlayıcı sağlık sigortası yapan sigorta şirketleri: Ak, Allianz, Anadolu, Doğa, Demir, Mapfre, NN Hayat, Ray, Sompo, Türkiye ve diğer sigorta şirketlerinden teklif almanız gerekmektedir. 60 yaşa kadar sigorta şirketi seçeneği fazla olmakla birlikte 60 yaş üstü sağlık sigortası yapan birkaç sigorta şirketi vardır.
  • 65 yaş üstü tamamlayıcı sağlık sigortası yapan sigorta şirketleri: Axa Sigorta, Katılım Sigorta, Türk Nippon Sigorta ve Aveon Sigortadır. 
  • 70 yaş üstü tamamlayıcı sağlık sigortası yapan sigorta şirketi: Türk Nippon Sigortadır. Türk Nippon Sigorta'dan 80 yaş tamamlayıcı sağlık sigortası teklifi alabilirsiniz. 80 yaş üstü tamamlayıcı sağlık sigortası yapan sigorta şirketi yoktur.

60 yaş üstü tamamlayıcı sağlık sigortası yapan firmalar araştırması yapmak, anlaşmalı sağlık kurumları listesini görmek ve teminat kapsamını karşılaştırmak için teklif alabilir, sigorta danışmanlık hizmetimizden ücretsiz yararlanabilirsiniz. Sigorta danışmanlık hizmetimizden yararlanmak için aşağıdaki “Sigorta Fiyatlarını Gör” butonuna tıklamanız yeterli. 

Yaş sınırına takılmadan önce tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın, özel hastanelerdeki yüksek fark ücretlerine karşı korumasız kalmayın!

"Özel sağlık sigortası kaç yaşına kadar yapılıyor?" diye merak ediyorsanız özel sağlık sigortası yaş sınırını buradan inceleyebilirsiniz.

 60 Yaş Üstü ve Emekliler için Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Avantajları

Tamamlayıcı sağlık sigortasını 60 yaş ile sınırlamamak gerekli. 55 yaş, 60 yaş, 70 yaş ve hatta 80 yaşında olmanız tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanıza engel değildir. 80 yaşına kadar tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran SGK'lı çalışan veya emekli olan herkes aşağıdaki avantajlardan faydalanabilir:

  • Limitsiz yatarak tedavi teminatı kapsamında; ameliyat, yoğun bakım, dahili yatış, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, suni uzuv, refakatçi masrafları, evde bakım ve diğer sağlık hizmetlerinden hiçbir ücret ödemeden yararlanabilirsiniz.
  • Yılda 10 adet ile sınırlı ayakta tedavi teminatı ile dilediğiniz zaman doktor muayenesi yaptırabilir; doktorunuzun istediği laboratuvar ve görüntüleme işlemlerine sadece 15 TL SGK katılım payını ödeyerek hastaneden ayrılabilirsiniz.
  • Yılda bir defa ücretsiz check-up yaptırarak düzenli sağlık kontrolü yaptırabilir; yılda bir defa diş bakım paketini kullanarak diş sağlığınızı da koruma altına alabilirsiniz.
  • Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdıktan sonra, üst üste en az 3 yıl boyunca sigortanızı devam ettirmeniz durumunda ömür boyu yenileme garantisi hakkına sahip olabilirsiniz. Ömür boyu yenileme garantisi hakkını kazandıktan sonra sigorta şirketleri kronik bir hastalığınız dahi olsa poliçenizi her yıl yenilemeye devam eder. Detaylı bilgi almak için sigorta danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.
  • Geçmişten gelen kronik bir hastalığınız varsa ve bu hastalığınızın tedavi masrafları için sigorta desteğine ihtiyaç duyuyorsanız tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Geçmiş hastalıkları karşılayan sigorta şirketi hakkında detaylı bilgi için tıklayın!
  • Tamamlayıcı sağlık sigortasına ek “Kritik Hastalıklar Sigortası” yaptırarak; koroner arter, kanser, böbrek yetmezliği ve inme gibi hastalıkların tedavisi için sigorta şirketinden toplu nakit ödemesi alabilirsiniz. Böylelikle riskli hastalıklara karşı geniş kapsamlı bir güvence oluşturabilirsiniz.
Kaliteli sağlık hizmetlerine hızlıca ulaşmak için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırın. Emeklilik döneminizi kolaylaştırın!

60 Yaş Üstü Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nasıl Yaptırılır?

55 yaş üstü, 65 yaş üstü ve 70 yaş üstü tamamlayıcı sağlık sigortası yapan sigorta şirketlerini tek bir ekranda karşılaştırmanıza imkan veren tamamlayicisaglik.com'dan teklif almanız durumunda aşağıdaki hizmetlerden yararlanabilirsiniz:

  • 20'den fazla sigorta şirketini teminat kapsamı, anlaşmalı sağlık kurumları ve fiyatlarına göre karşılaştırabilirsiniz.
  • Teklif aldıktan sonra sigorta danışmanlarımız size özel teklifleri hızlıca hazırlamak ve detaylı bir şekilde bilgilendirme yapmak için sizi ararlar. Aklınıza takılan tüm soruları sigorta danışmanlarımıza görüşme esnasında sorabilirsiniz.
Kronik hastalıkların maddi ve manevi sizi yormasına izin vermeyin. Tamamlayıcı sağlık sigortası ile hastalığınızın maddi sorumluluğunu üstünüzden atın!

Emeklilere tamamlayıcı sağlık sigortası, 65 yaş üstü tamamlayıcı sağlık sigortası ve 70 yaş üstü özel sağlık sigortası fiyatlarını öğrenmek için 0216 368 45 45 no'lu hattan bizi arayabilirsiniz. 

Emekliler Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Alabilir mi?

Evet, emeklilere tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir. Çalışan ya da emekli ayrımı olmaksızın SGK'lı olan ve sigorta şirketinin yaş sınırı altındaki herkes “65 Yaş Sağlık Sigortası” satın alabilir ve 1 yıl boyunca teminatlardan yararlanabilir. 

Emekliler için Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Almak Mantıklı mı?

Yaş ilerledikçe hastalıklarla karşılaşma riski artar ve sağlık hizmetine maddi kaygı olmadan zahmetsizce ulaşmak en önemli kriterdir. 65 yaş üstü sağlık güvencesi olmayanlar günümüz koşullarında sürekli artan tıbbi enflasyona karşı “Yaşlılar için sağlık sigortasına” sahip olması gereklidir.

Türkiye şartlarında sunulan sağlık hizmetleri her geçen gün iyileşme gösterse de hala yetersizdir. Sağlık hizmetlerindeki boşluk, hizmet kalitesinin yetersizliği ve arz-talep dengesinin karşılanamaması özel hastanelere olan ilgiyi artırmaktadır.Özel hastanelerde karşınıza çıkan yüklü maliyetlerle baş edebilmenin tek yolu ise emeklilere yapılan tamamlayıcı sağlık sigortasıdır.

Aile Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hakkında detaylı bilgiyi kalem aldığımız yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.

Sağlıkla kalın.

Yayımlanma Tarihi: 18 Ekim 2017 Çarşamba

Güncellenme Tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe

Bu makale size yardımcı oldu mu?

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Geri bildiriminiz bizim için önemli. Size daha iyi bir deneyim sunmamız için lütfen görüşlerinizi yazınız.

Bunlar da ilgilinizi çekebilir

7 Önemli Sağlık Sigortası Terimi

7 Önemli Sağlık Sigortası Terimi

Bilmediğiniz sağlık sigortası terimleri yüzünden sağlık poliçenizi anlamakta güçlük mü ç...
Sigorta
3 Kasım, Cuma
Tümünü oku
Doğum Sigortası Nedir?

Doğum Sigortası Nedir?

Anne olduğunuz günlerin hayalini kuruyorsunuz değil mi? Güzel hayaller kurarken, doğu...
Sigorta
19 Ekim, Perşembe
Tümünü oku
En İyi Sağlık Sigortası Nasıl Seçilir? En Doğru ve En Kısa Yol

En İyi Sağlık Sigortası Nasıl Seçilir? En Doğru ve En Kısa Yol

Türkiye'de sağlık sigortası yapan şirketlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Sağl...
Sigorta
2 Kasım, Perşembe
Tümünü oku

Tüm sağlık sigortası tekliflerini karşılaştırın

İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun sağlık sigortasını kolayca bulun.

Listele
write-us-icon

Bize yazın

Danışmanlarımızla yazışın, uzman desteğimizden yararlanın.

tamamlayicisaglik@gencsigorta.com
urgent-icon

Acil mi? Bizi arayın

Çalışma saatlerimiz hafta içi 09:00 - 18:00

(0216) 368 45 45
call-icon

Sizi arayalım

Numaranızı bırakın uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizi arasın.

Numaranızı bırakın