Hamileyken Doğum Sigortası Alınır Mı?

blog-image

Sigorta sektöründe 2 sigorta şirketi hamileyken doğum sigortası yaptırmanıza fırsat verir. Demir Sigorta ve Sompo Sigorta'dan hamilelik sigortası teklifi almak için aşağıdaki formu doldurabilir, iki sigorta şirketinin fiyatlarını hemen görebilirsiniz. 

Bekleme süresiz Hamilelik Sigortası tekliflerine hemen ulaşın!

Türkiye'nin en iyi sigorta şirketlerinin fiyatlarını tek bir ekranda karşılaştırın!

Hamile iken sigorta yaptırmak için 0216 368 45 45 no'lu hattan sigorta danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz. Sigorta danışmanlarımız ihtiyaçlarınız doğrultusunda hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası satın almanız için size yardımcı olacaktır. Hamileyken sigorta yapan firmaların ürün kapsamlarını öğrenmek için yazımızı okumanızı da tavsiye ediyoruz.

Hamileyken Doğum Sigortası Yapan Firmalar

Hamileler için doğum sigortası yapan sigorta şirketleri hakkında bilgi sahibi olmanız poliçenizi en iyi şekilde kullanabilmeniz için önemlidir. Bu sebeple Demir Sigorta İki Can Hamilelik Sigortası ve Sompo Sigorta Doğum Paketi hakkında bilmeniz gereken her şeyi bir araya getirdik.

Demir Sigorta İki Can Hamilelik Sigortası

İki Can Hamilelik Sigortası; Demir Sigorta güvencesi altında hamileyken dahi satın alabileceğiniz ve anlaşmalı birçok hastanede hemen kullanabileceğiniz doğum sigortasıdır. Hamilelikte sigorta almak için SGK'lı olma şartı yeterlidir.

Bekleme süresiz hamilelik sigortasını tercih ettiğiniz anlaşmalı hastanede ihtiyacınız olduğu anda kullanabilirsiniz. Normal doğum, sezaryen doğum ve epidural normal doğum limitsizdir. Pakete göre değişiklik gösteren ek prim ödemesi ile hamilelik sürecinde oluşabilecek düşük, düşük tehdidi, preeklampsi komplikasyonlarını poliçenizde güvence altına alabilirsiniz. 

Hamilelik sürecindeki tüm rutin kontroller, genel kan testi, ikili ya da üçlü taramalar, tiroit testleri, şeker yüklemesi, kan ve idrar tahlilleri gibi hamilelik boyunca ihtiyaç duyulan tetkik ve tahliller de poliçe kapsamında yer almaktadır.

Bu özel döneminizde daha da özel hissetmek için İki Can Hamilelik sigortası yaptırın. Psikolojik danışmanlık, diyetisyen desteği ve online doktordan ücretsiz faydalanın!

İki Can Hamilelik Sigortası ile tamamlayıcı sağlık sigortasının tüm avantajlarından faydalanabilirsiniz. Demir Hayat hamilelik sigortası kapsamında 5 paket mevcuttur. İki Can Silver, İki Can Gold, İki Can Platin, İki Can Titanium ve İki Can Titanium Plus paketleri arasındaki tek fark anlaşmalı hastaneler ağıdır. Bekleme süresiz doğum sigortası yapan sigorta şirketlerinin anlaşmalı sağlık kurumlarını listelemek için tıklayın!

Sompo Sigorta Medicana Doğum Paketi Sigortası

SGK'lı ve 18-45 yaş aralığındaysanız Sompo Sigorta'nın Medicana Hastanelerinde geçerli doğum paketinden hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. Doğum paketine ek olarak poliçe kapsamında; yatarak tedavi teminatı, kuvöz teminatı, diş bakım paketi, sağlık danışma hattı, gebelik akademisi ve emzirme danışmanlığı gibi birçok hizmetten de yararlanabilirsiniz.

Medicana doğum ücreti ile Sompo Sigorta'nın Medicana Doğum Paketi fiyatlarını karşılaştırmak için teklif alabilir, uzman danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Hamilelik sigortasını bugün yaptırın, yarın dilediğiniz özel hastanede kullanmaya başlayın!

Hamileyken Doğum Sigortası Fiyatları 2024

Gebeler için en çok merak edilen konulardan biri de hamileyken doğum sigortası fiyatlarıdır. Hamilelik sigortası fiyatları, gebelikte alınan bir sigorta olduğu için biraz daha yüksektir. Fakat özel hastanelerde sadece doğum yapmanın maliyetini düşünecek olursanız, hamilelik sigortasının daha avantajlı fiyatlar sunduğunu göreceksiniz.

Hamileyken doğum sigortası fiyatları 2024 için hemen teklif alabilirsiniz! Hamilelik sigortası hakkında uzman ekibimiz sizlere destek olmak için her zaman hazır.

Doğum Sigortasının avantajlı fiyatlarını görmek için teklif alın!

Hamile Kaldıktan Sonra Özel Sağlık Sigortası Yapılır mı?

“Hamileyken özel sağlık sigortası yapılır mı?” sorunuzun cevabı; evet yapılır. Hamileler için özel sağlık sigortası Florence Nightingale Hastaneleri, Koç Üniversitesi Hastanesi ve Amerikan Hastanesinde geçerlidir. 

İki Can Premium Hamilelik Sigortası

İki Can Premium Hamilelik Sigortası; Florence Nightingale Hastanelerinde geçerli bir poliçedir. Normal doğum, epidural normal doğum, sezaryen ve epidural sezaryen masrafları %100 limitsiz karşılanır. Gebelik dönemi komplikasyonlarından; zorunlu kürtaj, düşük tehdidi, erken doğum tehdidi, preeklampsi, eklampsi ve gebelik diyabetine ait yatarak tedavi giderlerini ek prim ödeyerek poliçe kapsamında güvence altına alabilirsiniz. Hamileliğin dışında oluşan diğer sağlık problemleri için yatarak tedavi teminatından yıllık 20.000 TL limit ile yararlanabilirsiniz. 

Yeni doğan bebeğe ilişkin ilk muayene ve tetkikler de poliçe kapsamındadır. Demir Hayat Sigorta, İki Can Premium paket kapsamında doğan bebeklere ömür boyu yenileme garantisi alma fırsatı da vermektedir.

İki Can Koç Sağlık Hamilelik Sigortası

İki Can Koç Sağlık Hamilelik Sigortası; Amerikan Hastanesi, Med Amerikan Tıp Merkezi ve Koç Üniversitesi Hastanesinde geçerli bir poliçedir. Normal doğum, epidural normal doğum, sezaryen ve epidural sezaryen masrafları limitsiz karşılanır. Yatarak tedavi teminatı 40.000 TL limitlidir. 

Doğumdan sonra bebeğe ait bazı masraflarda "Bebek Paketi" kapsamında poliçeye dahil edilir. Yeni doğan tarama testleri, pediatri uzman muayenesi, işitme testi, sarılık kontrolü, kan şekeri, K vitamini, göz antibiyotik bakımı, doğum hediye kutusu ve 1 defa olmak üzere evde hemşire hizmeti masrafları Demir Sigorta tarafından karşılanır. Yeni doğan bebeklerin doğum tarihinden 14 gün sonra sigortalanması durumunda ömür boyu yenileme garantisi hakkı kazanabilirler.

Hamilelik sırasında yaptırılabilen doğum sigortaları hakkında detaylı bilgi almak için 0216 368 45 45 no'lu hattan sigorta danışmanlarımıza ulaşabilirsiniz. 

Sağlıkla kalın.

Yayımlanma Tarihi: 18 Mayıs 2018 Cuma

Güncellenme Tarihi: 14 Haziran 2024 Cuma

Bu makale size yardımcı oldu mu?

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Geri bildiriminiz bizim için önemli. Size daha iyi bir deneyim sunmamız için lütfen görüşlerinizi yazınız.

Bunlar da ilgilinizi çekebilir

7 Önemli Sağlık Sigortası Terimi

7 Önemli Sağlık Sigortası Terimi

Sağlık sigortası teklifi veya poliçesi okurken en çok karşılaşacağınız sağlık sigortası...
Sigorta
3 Kasım, Cuma
Tümünü oku
Doğum Sigortası Nedir?

Doğum Sigortası Nedir?

Yakın zamanda hamilelik planlıyor ve gebelik rutin kontrolleri ile doğum masraflarını ka...
Sigorta
19 Ekim, Perşembe
Tümünü oku
En İyi Sağlık Sigortası Nasıl Seçilir? En Doğru ve En Kısa Yol

En İyi Sağlık Sigortası Nasıl Seçilir? En Doğru ve En Kısa Yol

Türkiye'de sağlık sigortası yapan şirketlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Sağl...
Sigorta
2 Kasım, Perşembe
Tümünü oku

Tüm sağlık sigortası tekliflerini karşılaştırın

İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun sağlık sigortasını kolayca bulun.

Listele
write-us-icon

Bize yazın

Danışmanlarımızla yazışın, uzman desteğimizden yararlanın.

tamamlayicisaglik@gencsigorta.com
urgent-icon

Acil mi? Bizi arayın

Çalışma saatlerimiz hafta içi 09:00 - 18:00

(0216) 368 45 45
call-icon

Sizi arayalım

Numaranızı bırakın uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizi arasın.

Numaranızı bırakın