Ev Hanımları İçin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

blog-image

Tamamlayıcı sağlık sigortasının hizmet ettiği alan yalnızca SGK'lı çalışan kişilerle sınırlı değil; genel şartlara uygun olan herkes tamamlayıcı sağlık sigortasından yararlanabilir. Bu skalaya ev hanımları da dahildir. Ev hanımları için tamamlayıcı sağlık sigortasının fiyatlarını, kapsamını ve anlaşmalı sağlık kurumlarını hemen görmek için aşağıdaki “Hemen Teklif Al” butonuna tıklayabilirsiniz.  

15 sigorta şirketinin tamamlayıcı sağlık sigortasının teminatlarını, limitlerini ve fiyatlarını tek bir ekranda hızlıca karşılaştırabilirsiniz.

Ev Hanımlarına Sağlık Sigortası Yaptırmanın Avantajları Nelerdir?

Ev hanımlarına sigorta yaptırmanın pek çok avantajı bulunur. Bunlardan birkaçı;

  • Limitsiz yatarak tedavi teminatı kapsamında dahili ve cerrahi yatışlarla birlikte kemoterapi, radyoterapi, yoğun bakım gibi sağlık harcamaları güvence altındadır.
  • Yılda 10 defa doktor muayenesi, doktorun talep ettiği laboratuvar ve görüntüleme işlemleri poliçe kapsamında yer alır.
  • Diş bakım paketi, check-up, online doktor, psikolojik danışmanlık ve diyetisyen hizmetleri de sigorta şirketi tarafından poliçe kapsamına eklenmektedir. 
  • Geniş anlaşmalı hastane ağı sayesinde istenilen sağlık kurumundan hizmet alınabilir.
  • Tamamlayıcı sağlık sigortası olan ev hanımları, anlaşmalı özel hastanelerde tedavi olabilir, tahlil ve tetkik yaptırabilir. TSS poliçesinde belirtilen limit ve oranlar dahilinde sağlık hizmetlerinden faydalanabilir.

Ev Hanımları Sağlık Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

Ev hanımları için sağlık sigortası, her sigorta şirketi tarafından sunulan bir sigorta ürünüdür. Ev hanımları için sigorta fiyatları, sigorta şirketlerinin fiyat politikasına ve poliçe detaylarına bağlı olarak değişebilir. Ev hanımı sigorta primine etki eden etkenlerden bazıları; yaşanılan il, yaş, cinsiyet, teminat kapsamı ve kişinin sağlık durumudur. 

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının avantajlı fiyatlarını görmek için teklif alın!

Ev Hanımlarına Sigorta Nasıl Yapılır?

“Eşimi sigortalı yapmak istiyorum” diyen beylerin en merak ettiği sorulardan birinin yanıtı ile devam edelim. Ev hanımları için tamamlayıcı sağlık sigorta yaptırmak istiyorsanız tamamlayicisaglik.com 'dan hemen teklif alabilirsiniz. 

16 sigorta şirketinin tamamlayıcı sağlık sigortası tekliflerini tek bir ekranda karşılaştırmak için teklif formunu doldurabilir veya 02163684545 no'lu hattan sigorta uzmanlarımıza ulaşarak ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

Ev Hanımları Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Şartları Nelerdir?

Yeni kanunlarla birlikte daha önce hiç çalışmamış olan ev hanımları da sigortalı olabilir. Böylelikle eşi SGK'lı olan ve çalışmayan ev hanımları tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanabilir. Bunun için yapılması gereken sigortalının TSS poliçesine, ev hanımı olan eşini dahil etmesidir. Bu sayede aile tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmış olursunuz. 

Ev Hanımları için Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Kapsamı Nedir?

Tamamlayıcı sağlık sigortası, SGK'nın geçerli olduğu tüm özel hastanelerde fark ücreti ödemeden sağlık hizmeti almanızı sağlayan bir sigorta türüdür. Tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında sunulan 2 ana teminat vardır ve bu teminatlar sağlık poliçesinde yer alan herkes için ayrı ayrı sunulur. Bu teminatlar; yatarak tedavi teminatı ve ayakta tedavi teminatıdır. 

Yatarak ve ayakta tedavi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?” başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Kapsamında Tüm Sağlık Masraflarım Karşılanır Mı?

Sağlık sigortası kapsamında teminat dışı kalan haller dışında, tüm karşılaşabileceğiniz hastalıklar için istediğiniz hastanede, belirlenen limitleri aşmadan tedavi olabilirsiniz. Ev hanımı sigortası kapsamında birçok hastalık ile ilgili tedavi görebilirsiniz:

  • Kadına özel hastalıklar ve her türlü kanser . (Meme kanseri, rahim kanseri, fallop tüpü kanseri, servikal kanser, rahim ağzı kanseri ve over kanseri gibi)
  • Hamilelik ve doğum,
  • Hamilelik komplikasyonları,
  • Her türlü fıtık, safra kesesi ve meme hastalıkları,
  • Rahim ve yumurtalık ile ilgili hastalıklar, rahim sarkması, bartholin kisti vb.

Sigorta şirketleri geçmişten gelen veya doğuştan var olan hastalıkları teminat altına almadığını özel şartların da açık bir şekilde belirtmiştir. Teminat dışı kalan haller listesi dikkatlice incelenmelidir.

Ev hayatınızda bitmeyen sorumluluklarınızdan dolayı kendinizi ve sağlığınızı ikinci plana atıyor olabilirsiniz. Hal böyle olunca ev hanımları için tamamlayıcı sağlık sigortası bir ihtiyaçtır. Her şeyden önemlisi kadın olarak sağlığınızı güvence altına almanız, ailenize karşı sorumluluğunuzdur. Hiç vakit kaybetmeden sitemizden tamamlayıcı sağlık sigortası teklifi alabilirsiniz. Merak ettiğiniz her soruyu sağlık sigortası konusunda uzman ekibimize sorabilirsiniz.

Sağlıkla kalın.
 

Yayımlanma Tarihi: 1 Haziran 2018 Cuma

Güncellenme Tarihi: 14 Haziran 2024 Cuma

Bu makale size yardımcı oldu mu?

Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Geri bildiriminiz bizim için önemli. Size daha iyi bir deneyim sunmamız için lütfen görüşlerinizi yazınız.

Bunlar da ilgilinizi çekebilir

7 Önemli Sağlık Sigortası Terimi

7 Önemli Sağlık Sigortası Terimi

Sağlık sigortası teklifi veya poliçesi okurken en çok karşılaşacağınız sağlık sigortası...
Sigorta
3 Kasım, Cuma
Tümünü oku
Doğum Sigortası Nedir?

Doğum Sigortası Nedir?

Yakın zamanda hamilelik planlıyor ve gebelik rutin kontrolleri ile doğum masraflarını ka...
Sigorta
19 Ekim, Perşembe
Tümünü oku
En İyi Sağlık Sigortası Nasıl Seçilir? En Doğru ve En Kısa Yol

En İyi Sağlık Sigortası Nasıl Seçilir? En Doğru ve En Kısa Yol

Türkiye'de sağlık sigortası yapan şirketlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Sağl...
Sigorta
2 Kasım, Perşembe
Tümünü oku

Tüm sağlık sigortası tekliflerini karşılaştırın

İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun sağlık sigortasını kolayca bulun.

Listele
write-us-icon

Bize yazın

Danışmanlarımızla yazışın, uzman desteğimizden yararlanın.

tamamlayicisaglik@gencsigorta.com
urgent-icon

Acil mi? Bizi arayın

Çalışma saatlerimiz hafta içi 09:00 - 18:00

(0216) 368 45 45
call-icon

Sizi arayalım

Numaranızı bırakın uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizi arasın.

Numaranızı bırakın